PROFHILO - EJAL40

Omedelbart uppstramande!
Bioremodeling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.
Profhilo® injiceras i hudens yttersta lager med den så kallade BAP-tekniken, en speciellt utvecklad teknik. Produkten sprider sig sedan under huden vilket ger en snabb återaktivering av din naturliga hydrering. Många av våra kunder föredrar denna behandling då du får ett naturligt och fint resultat.

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen och händerna.

Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016!

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser. BAP-tekniken används för att maximera effekten i områdena runt och under hakan.

Fördelarna är:
• Noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet
• Produktens specifika spädningsmekanism
• 5 injektioner per sida
• Mindre smärta (långsam injektion)
• Lägre risk för blåmärken och hematom
• Färre behandlingstillfällen
• Bättre patientföljsamhet
Profhilo® är inte en hudfiller eller biorevitaliserare. Profhilo® är den första produkten i en helt ny kategori med injicerbara produkter – för bioremodellering.

Rent - Består av en mycket ren kvalitet hyaluronsyra som produceras av biofermentation.
Säkert - Tack vare sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, ökad säkerhet och därmed färre biverkningar. Värmegenererad tvärbindning förändrar hyaluronsyrans egenskaper och beteende genom att samverkande hybridkomplex bildas, som modulerar vävnaderna. Detta förklarar även de annorlunda biologiska egenskaperna jämfört med enbart H-HA eller L-HA. En av de viktigaste fördelarna är lång livslängd: samverkande hybridkomplex har visats vara mycket motståndskraftiga mot naturlig nedbrytning med hyaluronidas (BTH) jämfört med H-HA, som ofta används i biorevitaliseringsprodukter, eller enbart L-HA. De båda HA-komponenterna tillsammans ger långtidsverkande frisättning och en dubbel effekt som är perfekt för den som vill återfå en fastare hud.

Hur går behandlingen till?
Profhilo injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende. En populär behandling då det krävs färre injektionsställen, injiceras ytligt och därmed minskat obehag per stick, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar med 1 månads intervall. En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling tar ca 20 minuter. Man injecerar på totalt 10 punkter (2 ml), 5 på vardera sida i ansiktet (se bild). Vi tar foton innan och efter din behandling samt journalför.

Eventuella biverkningar efter behandling med Profhilo®
Då Profhilo® har en gelkonsistens som jämnt fördelas i behandlingsområdet är biverkningarna väldigt små men du kan uppleva:

  • Lätt rodnad, och små upphöjningar vid injektionspunkterna kan förekomma någon timme efter behandling.

  • Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma.

  •  Svullnaden kan vara kvar upp till 2 veckor.

  •  OBS! Det finns inga garantier att man inte kan få en reaktion!

 
Hur många behandlingar krävs?
En komplett Profhilokur består av två behandlingar med 4 veckors mellanrum. Sedan boosta på efter ca 9-12 månader en behandling för bästa hållbara effekt. Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt 2 månader efter genomförd behandling.
 
Kontraindikationer
Graviditet och amning, pågående infektion i kroppen, aktiv herpes, allergi mot någon av fillerns komponenter, tidigare behandlling med semipermanenta/permanenta produkter, aktiv acne i området, nyligen opererad eller har planerad operation, BDD (Body diismorphic disorder), heriditärt angioödem

Försiktighet vid följande:
Autoimmuna sjukdomar, hyperallergi, blodförtunnande läkemedel, tidigare reaktioner vid fillerbehandling.