Den fantastiska ”kombon” som blandas är Radiesse och Belotero volume, båda är dermala fillers som tillsammans ger lyft, volym och struktur. De båda fillerna är såklart effektiva på egen hand men när de ”blandas” får man optimala naturliga resultat.

Radiesse är gjord av kalciumhydroxylapatitmikrosfärer som är blandade i en gelbärare, och är känd för sin förmåga att skapa struktur och lyft i vävnaden. Belotero är hyaluronsyra och är en hydrofilisk filler som ofta används för att fylla ut veck/linjer.


Radiesse kan ge kollagenstimulering, stöd och lyft till områden i ansiktet som behöver mer struktur, medan Belotero kan fylla i fina linjer och lägga till volym i områden som kräver utfyllnad.
Denna ger sällan knölar eller ojämnheter, då slutprodukten är mjukare och ger naturligare resultat.

Belotero volume efterliknar kroppens egen hyaluronsyra, dess egenskap är att återfukta samt skapa volym genom att binda vatten. När man åldras minskar kroppens egna produktion av hyaluronsyra vilket göt att det bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar spänst. Fillers injiceras i rynkor och veck för att släta ut dessa.

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare vad dina förväntningar, önskemål och förutsättningar är. Du erbjuds alltid bedövning med emlakräm.

Med fillers ser du resultat direkt. Behandlingen är inte permanent vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina resultatet precis som du vill. Effekten och hållbarheten är individuella som vid alla andra behandlingar.

Vanliga biverkningar efter en behandling med fillers är blåmärken, svullnad, ömhet eller rodnad. Vid behandlingen används en trubbig kanyl ”Cannula” som både är säkrare, färre stick, färre blåmärken och svullnad. Läs om komplikationer under fliken ”filler”.